Nyheter

  Nyheter

  2016-10-10
  Nya rabatterade biljetter till Kvällsaktivitet Malmö Redhawks - Rögle 14 november


  Då platserna till till höstens tredje träff måndagen den 14 november snabbt tog slut har vi lyckats få tag i ytterligare ett antal biljetter till ett rabatterat pris (17 st). Dessa biljetter kostar 330:- och i det priset ingår matchbiljett och mat. Observera att du betalar kontant på plats.

  Tid: 17,30 (kom i tid)

  Plats: Utanför Restaurang Palissad, Arenagatan 13. Karta >>>

  Ämne:
  Vi börjar med middag och förhoppningsvis lite information kring Malmö Redhawks. Det kommer att finnas två alternativ på mat en kötträtt och en vegetarisk (du anger i anmälan vilket alternativ du väljer). Efter middagen går vi ut och sätter oss på våra platser och följer Malmö Redhawks kamp emot Rögle. Matchstart är kl. 19.00.

  Läs mer om Malmö Redhawks här: Malmö Redhawks

  Anmälan skall vara inne senast kl. 12.00 måndagen den 7 november.

  (Observera att antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller)

  Du anmäler dig här: Malmö Redhawks

  Glöm inte att ta på dig din namnbricka så att de andra kan se vilket företag du representerar.

  Vill du ta med en gäst som är intresserad av att bli medlem i Bulltofta
  företagsgrupp går detta givetvis bra. Du anmäler bara dem på samma sätt som dig själv. Priset för medföljande gäst är detsamma 330:- som betalas kontant på plats.

  Observera att anmälan är bindande och att en administrativ avgift på 330: - tas ut om du inte avbokar din anmälan senast den 7 november. Avanmälan gör du på info@bfg.se

  Våra träffar fotodokumenteras så vi vill be dig som inte vill vara med på dessa foton att uppge detta i samband att träffen startar. Detta så att vi kan ta hänsyn till din önskan att inte bli fotograferad.